Jedzenie dla klimatu
Drodzy restauratorzy i partnerzy, miło nam poinformować, że wielkimi krokami zbliża się jesienna edycja Festiwalu „Restaurant Week”, która odbędzie się w dniach 28 października – 15 listopada. Z uwagi na harmonogram przygotowań do Festiwalu uprzejmie prosimy o choćby wstępną odpowiedź co do chęci uczestnictwa do dnia 11 września (termin uzupełnienia profili przez Restauracje to 22 września).
Jesienna edycja Festiwalu odbędzie się pod hasłem „Jedzenie dla klimatu” (wracamy do tematu, który pierwotnie miał być wiosną), poniżej spis zmian w stosunku do poprzednich edycji „Restaurant Week”.
Misją festiwalu jest promocja niezależnej polskiej sceny restauracyjnej przez przybliżanie jej Gościom. Restaurant Week to niepowtarzalna okazja na poznanie najlepszych Restauracji w ich festiwalowym, popisowym wydaniu. Dziękujemy za wsparcie dla niezależnej polskiej sceny restauracyjnej!
Organizatorzy Restaurant Week
Weź udział w najpopularniejszym wydarzeniu kulinarnym!
Restaurant Week to największe i najpopularniejsze wydarzenie kulinarne w Polsce. Zrzesza najlepszą selekcję najbardziej autorskich restauracji. Odbywa się w 100% w duchu #RespectFood i zero-waste. Dzięki inteligentnemu systemowi wcześniejszych rezerwacji z wyborem menu w czasie Festiwalu nie marnuje się ani trochę żywności. Chęć uczestnictwa i wszelkie pytania prosimy kierować na naszego maila lodz@restaurantweek.pl
Restaurant week
Najlepsi Szefowie Kuchni przygotowują popisowe festiwalowe trzydaniowe doświadczenie. Odkrywaj setki restauracji dzięki wygodnym i szybkim rezerwacjom online. Przeżywaj piękne chwile przy stole ze znajomymi i bliskimi!
Najnowsze komentarze