design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・ design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・ design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・
design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・ design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・ design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・

Horeca

W skrócie

Horeca – łączne określenie sektora hotelarskiego oraz gastronomicznego (ang. Hotel, Restaurant, Catering/Café), używane fachowo w krajach Beneluksu, spotykana także w innych krajach. Jak zwał tak zwał… Od wielu lat pracujemy z markami restauracyjnymi, cateringowymi i hotelarskimi.

Pomagaliśmy tworzyć rozpoznawalne brandy i doświadczenia. Zajmujemy się kreacją, ale również consultingiem i działaniami wspierającymi kulturę wychodzenia do restauracji. Współtworzymy festiwale kulinarne, nagrywamy podcasty i piszemy na łamach magazynu Łódź Smakuje. Poznaj nas!

design ・ eventy ・ branding ・ social media ・ marketing ・ cuda na kiju ・

Nasze kompetencje

Kompleksowa obsługa kreatywna, consultingowa i marketingowa Twojej restauracji, hotelu lub foodtrucka.

Social Media
Content marketing
Konsultacje i szkolenia
Strategia komunikacji marki
Komunikacja wizualna
Kreacja marki / branding

Design
Sesje zdjęciowe
Wideo
Strony Internetowe
Storytelling & Copywriting
Architektura wnętrz

Materiały promocyjne
PR / Działania CSR
Media relations
Google Ads
Eventy
Influencer Marketing

Współorganizujemy i obsługujemy
Festiwale restauracyjne w Łodzi i całej Polsce:

Restaurant Week, Fine Dining Week, Delivery Week, czy World Class Cocktail Festival to znane w Polsce marki, największe tego typu wydarzenia kulinarne w Polsce. Mamy niesamowitą przyjemność pracować nad nimi w naszej rodzinnej Łodzi. Jeśli jesteś restauratorem, chcesz zostać naszym partnerem, lub po prostu uzyskać więcej informacji na temat festiwali

Mówi się, że odkrycie nowego dania większym jest szczęściem dla ludzkości, niż odkrycie nowej gwiazdy. Sprawdź nasze projekty:

Łódź Smakuje



O smakach Łodzi, nie tylko tych kulinarnych wiele by pisać. Chcielibyśmy by wszyscy rozsmakowali się w Łodzi i dołączyli do naszej społeczności. Dlatego stworzyliśmy bardzo łódzki magazyn kulinarny. Prowadzimy także grupę na Facebook’u: Gastronomia po łódzku.

Bążur Foodcast



W podcaście, a w zasadzie foodcaście rozmawiamy z szefami kuchni, właścicielami restauracji, smakoszami, gospodarzami i wszystkimi łasuchami nie tylko z łódzkiego podwórka. Z obsesją gadamy o jedzeniu, smakach i zapachach co dwa tygodnie postaramy się Was zaprosić do stołu, czasem zasiorpiemy, czasem zamlaszczemy.

Posłuchaj, przeczytaj, obejrzyj

Czasami można usłyszeć nas w radio, a jak mamy na prawdę coś sensownego do powiedzenia,
to i do telewizji nas zaproszą. Sprawdź kilka naszych wypowiedzi:

Audycja Snecznego: Igor Jankowski w newonce.radio
O ludziach, którzy robią swoje: Dasz mi w rękę bułkę i kefir…
Budzi się ludzi: O tym jak nie marnować jedzenia.

Zaufali nam m.in.

Baltic Porter Day
Bałucki Burger
Bartosz Brogowski Chef
Beer Food Festival by Grimbergen
Beza
Blacklion
Browar Księży Młyn
Browars Browar
Buddha Pub
CFI Hotels
Chłodna 15
Cybermachina
DaVella
Drugie Dno
Eko Deko
Excellence
Farina Bianco
Farina Bianco Bistro
Fine Dining Week
Gęsi Puch

Gronowalski Restauracja
Hotel Indigo
Hotel Król Kazimierz
John King Polska
Kantina
Kazai
KociokwikTV
Kraft Magia
Las Tablas
Łodziarnia Lody na Okrągło
Łódź Restaurant Week
Max’s Wine Bar (Ireland)
Monzini
Morowe Swawole
Nie Lada
Noto Sushi
Noto Jemy
Nyam Korean BBQ
Ogrody Geyera
Pescheria Costa Azzura (Italy)

Piwoteka
Plumes de Cygne (France)
Presto
Rarytas
Restauracja u Kucharzy
Restaurant Week Polska
Sala Kryształowa
Sala Victoria
Salio Browar i Restauracja
Shot Bay
Szwalnia Smaków Słodka Nić
Tabu Sushi
Tagros Polska
Upojeni
VHS
Virtual House
W Międzyczasie
Wall Street BBQ
World Class Cocktail Festival
Z Innej Beczki

Najlepsze przepisy najlepszych restauracji



Ta pozycja to wyjątkowe zaproszenie do zamkniętego dotąd świata. Książka odkrywa przed czytelnikiem kulinarne tajemnice najlepszych polskich restauracji i prowadzi go za zamknięte dla publiczności drzwi kuchni. Maczaliśmy palce przy tej publikacji. Sprawdźcie przepisy łódzkich restauracji!