design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・ design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・ design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・
design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・ design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・ design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・
Bążur
Rozmawiamy w cholernie smacznym podcaście

Cholernie Smaczny Podcast

Bążur! Stworzyliśmy foodcast, w którym rozmawiamy z szefami kuchni, właścicielami restauracji, smakoszami, gospodarzami i wszystkimi łasuchami nie tylko z łódzkiego podwórka. Z obsesją gadamy o jedzeniu, smakach i zapachach. Co dwa tygodnie staramy się Was zaprosić do stołu – czasem siorpiemy, czasem mlaszczemy…

Co to jest podcast?

Podcast to forma internetowej publikacji dźwiękowej, w postaci odcinków, których premiery odbywają się zazwyczaj w co drugą środę. Wykorzystujemy taki rodzaj wywiadów, by się nie spieszyć, a nasi goście czuli się swobodnie. Podcast daje nam pełną dowolność co do jego długości, dlatego często rozmawiamy z zaproszonymi ponad półtorej godziny.

Kogo słyszę?

Do tej pory gościli u nas m.in. Maciej Nowicki, Asia Banad, Przemysław Pasikowski czy Przemysław Tumiłowicz. To osoby od wielu lat związane z gastronomią, sommelierzy, cukiernicy, szefowie kuchni itp. Prowadzącymi wywiady zazwyczaj jest duet Kasia oraz Igor.

Współpraca

Jeśli jesteś zainteresowany współpracą przy podcaście, nie boisz się wystąpień i masz coś ciekawego do powiedzenia w temacie gastronomii, napisz do nas! czesc@zostawtonam.pl

La Dispensa La Dispensa La Dispensa La Dispensa La Dispensa La Dispensa La Dispensa