Horeca
W skrócie
Horeca – łączne określenie sektora hotelarskiego oraz gastronomicznego (ang. Hotel, Restaurant, Catering/Café), używane fachowo w krajach Beneluksu, spotykana także w innych krajach. Jak zwał tak zwał… Od wielu lat pracujemy z markami restauracyjnymi, cateringowymi i hotelarskimi.
Pomagaliśmy tworzyć rozpoznawalne brandy i doświadczenia. Zajmujemy się kreacją, ale również consultingiem i działaniami wspierającymi kulturę wychodzenia do restauracji. Współtworzymy festiwale kulinarne, nagrywamy podcasty i piszemy na łamach magazynu Łódź Smakuje. Poznaj nas!
![](http://zostawtonam.pl/wp-content/uploads/2020/10/horeca-1024x672.jpg)
Nasze kompetencje
Kompleksowa obsługa kreatywna, consultingowa i marketingowa Twojej restauracji, hotelu lub foodtrucka.
Social Media
Content marketing
Konsultacje i szkolenia
Strategia komunikacji marki
Komunikacja wizualna
Kreacja marki / branding
Design
Sesje zdjęciowe
Wideo
Strony Internetowe
Storytelling & Copywriting
Architektura wnętrz
Materiały promocyjne
PR / Działania CSR
Media relations
Google Ads
Eventy
Influencer Marketing
Współorganizujemy i obsługujemy
Festiwale restauracyjne w Łodzi i całej Polsce:
Restaurant Week, Fine Dining Week, Delivery Week, czy World Class Cocktail Festival to znane w Polsce marki, największe tego typu wydarzenia kulinarne w Polsce. Mamy niesamowitą przyjemność pracować nad nimi w naszej rodzinnej Łodzi. Jeśli jesteś restauratorem, chcesz zostać naszym partnerem, lub po prostu uzyskać więcej informacji na temat festiwali
Mówi się, że odkrycie nowego dania większym jest szczęściem dla ludzkości, niż odkrycie nowej gwiazdy. Sprawdź nasze projekty:
Łódź Smakuje
O smakach Łodzi, nie tylko tych kulinarnych wiele by pisać. Chcielibyśmy by wszyscy rozsmakowali się w Łodzi i dołączyli do naszej społeczności. Dlatego stworzyliśmy bardzo łódzki magazyn kulinarny. Prowadzimy także grupę na Facebook’u: Gastronomia po łódzku.
Bążur Foodcast
W podcaście, a w zasadzie foodcaście rozmawiamy z szefami kuchni, właścicielami restauracji, smakoszami, gospodarzami i wszystkimi łasuchami nie tylko z łódzkiego podwórka. Z obsesją gadamy o jedzeniu, smakach i zapachach co dwa tygodnie postaramy się Was zaprosić do stołu, czasem zasiorpiemy, czasem zamlaszczemy.
Posłuchaj, przeczytaj, obejrzyj
Czasami można usłyszeć nas w radio, a jak mamy na prawdę coś sensownego do powiedzenia,
to i do telewizji nas zaproszą. Sprawdź kilka naszych wypowiedzi:
![](http://zostawtonam.pl/wp-content/uploads/2020/10/snecznego2.jpg)
Audycja Snecznego: Igor Jankowski w newonce.radio
![](http://zostawtonam.pl/wp-content/uploads/2020/10/wywiad.jpg)
O ludziach, którzy robią swoje: Dasz mi w rękę bułkę i kefir…
![](http://zostawtonam.pl/wp-content/uploads/2020/10/wywiad2.jpg)
Budzi się ludzi: O tym jak nie marnować jedzenia.
Zaufali nam m.in.
Al Dente
Aloha Poke
Baltic Porter Day
Bałucki Burger
Bartosz Brogowski Chef
Beer Week
Benek Pizza
Beza
Blacklion
Boska Włoska
Browar Księży Młyn
Browar Wiatr
Browars
Buddha Pub
Café Ąri
Casale Canneto
CFI
Chłodna 15
Cocktail Festival
Companeros
Cybermachina
DaVella
Delivery Week
Drożdziarnia
Drugie Dno
Eko Deko
Excellence
Farina Bianco
Fine Dining Week
Food Art
Gęsi Puch
Grand Galeria 7.15
Gronowalski Group
Halis Durum
Hanafuda
Heksagon
Hot Spoon
Hotel Boss
Hotel Indigo
Hotel Król Kazimierz
Hotel Podklasztorze
Jemy w Łodzi
John King
Kaktus Alkohole
Karma Point
Kawa Obiecana
KociokwikTV
Koliber
Komediowa
Kulfi
La Caffe
La Dispensa
Las Tablas
Lo Sfizio
Lodziarnia Lody na Okrągło
Łódź Smakuje
Mana Bar
Manuarte
Max’s Wine Bar
Mitmi
Molo Bistro
Monzini
Nie Lada
Noto Jemy
Noto Sushi
Nyam
Off Piotrkowska
Ogień i Sól
Ogrody Geyera
Old Havana
Pan Bao
Pan Miyagi
Papuvege
Pescheria Costa Azzura
Piwoteka
Piza Nova
Plumes de Cygne
Presto
Rarytas
Regalis Browar
Restauracja Ester
Restauracja u Kucharzy
Restaurant Week
Revelo
Rodzinna
Sala Kryształowa
Sala Victoria
Salio
Sartoria
Shotbay Events
Solo Pizza
Stolik na Już
Szwalnia Smaków
Tabu Sushi
Tel Aviv
The Kitchen
Ukryte Rzeki
Upojeni
VHS
W Międzyczasie
Wall Street BBQ
Wasiakowie
World Class Cocktail Festival
Wolni Ludzie
Zielony Zakątek
Z Innej Beczki
![](http://zostawtonam.pl/wp-content/uploads/2020/10/DSC06934f-1024x683.jpg)
![](http://zostawtonam.pl/wp-content/uploads/2020/10/book2.png)
Najlepsze przepisy najlepszych restauracji
Ta pozycja to wyjątkowe zaproszenie do zamkniętego dotąd świata. Książka odkrywa przed czytelnikiem kulinarne tajemnice najlepszych polskich restauracji i prowadzi go za zamknięte dla publiczności drzwi kuchni. Maczaliśmy palce przy tej publikacji. Sprawdźcie przepisy łódzkich restauracji!