design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・ design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・ design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・
design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・ design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・ design・eventy・branding・social media・marketing・cuda na kiju・

Horeca

W skrócie

Horeca – łączne określenie sektora hotelarskiego oraz gastronomicznego (ang. Hotel, Restaurant, Catering/Café), używane fachowo w krajach Beneluksu, spotykana także w innych krajach. Jak zwał tak zwał… Od wielu lat pracujemy z markami restauracyjnymi, cateringowymi i hotelarskimi.

Pomagaliśmy tworzyć rozpoznawalne brandy i doświadczenia. Zajmujemy się kreacją, ale również consultingiem i działaniami wspierającymi kulturę wychodzenia do restauracji. Współtworzymy festiwale kulinarne, nagrywamy podcasty i piszemy na łamach magazynu Łódź Smakuje. Poznaj nas!

design ・ eventy ・ branding ・ social media ・ marketing ・ cuda na kiju ・

Nasze kompetencje

Kompleksowa obsługa kreatywna, consultingowa i marketingowa Twojej restauracji, hotelu lub foodtrucka.

Social Media
Content marketing
Konsultacje i szkolenia
Strategia komunikacji marki
Komunikacja wizualna
Kreacja marki / branding

Design
Sesje zdjęciowe
Wideo
Strony Internetowe
Storytelling & Copywriting
Architektura wnętrz

Materiały promocyjne
PR / Działania CSR
Media relations
Google Ads
Eventy
Influencer Marketing

Współorganizujemy i obsługujemy
Festiwale restauracyjne w Łodzi i całej Polsce:

Restaurant Week, Fine Dining Week, Delivery Week, czy World Class Cocktail Festival to znane w Polsce marki, największe tego typu wydarzenia kulinarne w Polsce. Mamy niesamowitą przyjemność pracować nad nimi w naszej rodzinnej Łodzi. Jeśli jesteś restauratorem, chcesz zostać naszym partnerem, lub po prostu uzyskać więcej informacji na temat festiwali

Mówi się, że odkrycie nowego dania większym jest szczęściem dla ludzkości, niż odkrycie nowej gwiazdy. Sprawdź nasze projekty:

Łódź Smakuje



O smakach Łodzi, nie tylko tych kulinarnych wiele by pisać. Chcielibyśmy by wszyscy rozsmakowali się w Łodzi i dołączyli do naszej społeczności. Dlatego stworzyliśmy bardzo łódzki magazyn kulinarny. Prowadzimy także grupę na Facebook’u: Gastronomia po łódzku.

Bążur Foodcast



W podcaście, a w zasadzie foodcaście rozmawiamy z szefami kuchni, właścicielami restauracji, smakoszami, gospodarzami i wszystkimi łasuchami nie tylko z łódzkiego podwórka. Z obsesją gadamy o jedzeniu, smakach i zapachach co dwa tygodnie postaramy się Was zaprosić do stołu, czasem zasiorpiemy, czasem zamlaszczemy.

Posłuchaj, przeczytaj, obejrzyj

Czasami można usłyszeć nas w radio, a jak mamy na prawdę coś sensownego do powiedzenia,
to i do telewizji nas zaproszą. Sprawdź kilka naszych wypowiedzi:

Audycja Snecznego: Igor Jankowski w newonce.radio
O ludziach, którzy robią swoje: Dasz mi w rękę bułkę i kefir…
Budzi się ludzi: O tym jak nie marnować jedzenia.

Zaufali nam m.in.

Al Dente

Aloha Poke

Baltic Porter Day

Bałucki Burger

Bartosz Brogowski Chef

Beer Week

Benek Pizza

Beza

Blacklion

Boska Włoska

Browar Księży Młyn

Browar Wiatr

Browars

Buddha Pub

Café Ąri

Casale Canneto

CFI

Chłodna 15

Cocktail Festival

Companeros

Cybermachina

DaVella

Delivery Week

Drożdziarnia

Drugie Dno

Eko Deko

Excellence

Farina Bianco

Fine Dining Week

Food Art

Gęsi Puch

Grand Galeria 7.15

Gronowalski Group

Halis Durum

Hanafuda

Heksagon

Hot Spoon

Hotel Boss

Hotel Indigo

Hotel Król Kazimierz

Hotel Podklasztorze

Jemy w Łodzi

John King

Kaktus Alkohole

Karma Point

Kawa Obiecana

KociokwikTV

Koliber

Komediowa

Kulfi

La Caffe

La Dispensa

Las Tablas

Lo Sfizio

Lodziarnia Lody na Okrągło

Łódź Smakuje

Mana Bar

Manuarte

Max’s Wine Bar

Mitmi

Molo Bistro

Monzini

Nie Lada

Noto Jemy

Noto Sushi

Nyam

Off Piotrkowska

Ogień i Sól

Ogrody Geyera

Old Havana

Pan Bao

Pan Miyagi

Papuvege

Pescheria Costa Azzura

Piwoteka

Piza Nova

Plumes de Cygne

Presto

Rarytas

Regalis Browar

Restauracja Ester

Restauracja u Kucharzy

Restaurant Week

Revelo

Rodzinna

Sala Kryształowa

Sala Victoria

Salio

Sartoria

Shotbay Events

Solo Pizza

Stolik na Już

Szwalnia Smaków

Tabu Sushi

Tel Aviv

The Kitchen

Ukryte Rzeki

Upojeni

VHS

W Międzyczasie

Wall Street BBQ

Wasiakowie

World Class Cocktail Festival 

Wolni Ludzie

Zielony Zakątek

Z Innej Beczki

Najlepsze przepisy najlepszych restauracji



Ta pozycja to wyjątkowe zaproszenie do zamkniętego dotąd świata. Książka odkrywa przed czytelnikiem kulinarne tajemnice najlepszych polskich restauracji i prowadzi go za zamknięte dla publiczności drzwi kuchni. Maczaliśmy palce przy tej publikacji. Sprawdźcie przepisy łódzkich restauracji!